Aivan  huippu päivä oli eilen! Vaikkakin ihan omilla pikku kätösillä tuunattu, mutta so what.

Mun oli aika rentoutua. Muutama vapaa ennen kuin alkaisi hullu duuni putki ja jos sinne väliin yritäis vielä saada sovitettua klinikka käyntejä, siis minähän sovitan, niin rankka kuukausi olisi tiedossa. Kuvittelen olevani joku saakelin super woman *tittidii* (kuvitelkaa upea poseeraus).

Joten minäpä päätin olla päivän murehtimatta mitään, siis yhtään mitään ja keskittää kaikki energian itse hoitoon. Puhdistin kasvot ja laitoin kasvonaamion, samalla lilluttelin ihanan lämpöisessä vedessä jalkoja. Se jos mikä rentouttaa. Siistin kädet ja kynnet. Värjäsin ripset ja hiukset. Kyllä oli hyvä olo ja on vieläkin. Tuntuu ihan siltä, että on taas valmis kaikkeen. On valmis ottamaan koviakin iskuja vastaan vähän paremmin. 

Suosittelen kaikille. Ottakaa ihan vaikka pikkariikkisen aikaa, itselle (kuulosti ihan samalta kuin jossain naisten lehdessä). Laitetaan vähän rantouttavaa hyvää musaa soimaan, ehkä muutama kynttilä palamaan. Ja yritetään nauttia elämän kuitenki pienen pienistä iloista tän kaiken myrskyn keskellä.