Eilinen päivä meni ihan sumussa.

Aamu alkoi sillä, että juoksin heti herättyäni vessaan tekemään testiä. Epäselviä halpa testejä! 5 min. päästä testi näytti hyvin epäselvää tulosta, heitin testin roskiin. Vähän ajan  päästä noukin sen kuitenkin roskiksesta ja siinä oli kaksi selvää viivaa. Kuka idiootti menee noukkimaan roskiksesta yhtikäs mitään?  En kuitenkaan saanut mielen rauhaa, joten heti perään uutta testiä putkeen ja jännäämään. Tein kaiken niinkuin ohjeissa sanottiin ja kellon ajankin otin ihan tismalleen tuloksen lukua varten. Piinaavien minuuttien jälkeen kävin kurkistamassa. Kaksi viivaa, mutta ei yhtään saman vahvuisia, toinen niin heikko, kun vaan heikko voi olla.

Lähdin katsastamaan autoa.

Katsastuksen jälkeen poikkesin mihinkäs muualle, kuin apteekkiin. Ihan hävettää käydä siellä. On meinaan jokunen noita clearblue testejä tullut ostettua. Apteekkarin säälivästä ilmeestä näki ajatukset; jaahans taas sitä mennään. Nolona hilpaisin pois.

Heti kotiin päästyäni istuin taas vessassa tekemässä testiä. Testiin tuli sininen viiva. Mietin siinä, että pitihän se tietenkin arvata. Vähitellen rupesi kuitenki hahmottumaan plussan merkki. En ollut uskoa silmiäni. En NIIN MITENKÄÄN! Hypin ja itkin ja välillä kurkistin testiä oliko plussa vielä siinä. Soitin Mr:lle hysteerisenä ja itkin; meille tulee vauva. Puhelimen toisessa päässäkään ei uskottu.

Kolmen testin ja hysteerisen itku kohtauksen ja onnen sekaisten tunteiden jälkeen. Luulen tosiaan, että olen raskaana. Kaiken yritäämisen ja  pakertamisen ja muun mitä on mahtunut tähän 10 vuoteen, olen raskaana.  Huomenna menen vielä tekemään neuvolaan neljännen testin ja varmistan, että tämä on totta. Todella toivon, että tämä ei ole mitään pilaa. En oikein uskalla uskoa vielä tähän.